Sminktetoválás

Egy tökéletesen elkészített sminktetoválással önmagad legjobb verziója tudsz lenni bármilyen helyzetben.

Klemovics Gréta – mester sminktetováló

Cím:

4220 Hajdúböszörmény, Alföld utca 17.

Sminktetoválással magabiztosan indulhat a napod sminkelés nélkül is. Ráadásul megspórolhatod a készülődéssel töltött idő nagy részét. Ha a tartósságot választod, megkönnyítheted a mindennapokat.

Az erőteljes formákat és színeket alkalmazó tetoválási technika már a múlté. A modern sminktetoválás lágy és naturális hatású, természetesen emeli ki az arc meghatározó részeit, megőrizve a harmóniát és az egyedi vonásokat.

Rólam

Berkesné Klemovics Gréta vagyok, mester sminktetováló.

2014-ben találtam meg életcélom, hogy szebbé varázsoljam hölgytársaimat. Nagyon szeretem a munkám, ami egyben a hivatásom is. Az évek alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem a szépségápolás terén, melyeket a mindennapi munkámban hasznosítok is. 

Szépségipari pályafutásom  a műkörömépítéssel kezdődött, melyben évekig képeztem magam, hogy egy magas minőséget érjek el, de a folyamatos fejlődési vágy és a lelkesedésem, olyan nagy volt a sminktetoválás iránt, hogy a családom bíztatására belevágtam ebbe a csodálatos művészi szakma elsajátításába. Azonnal szerelmese lettem és boldogsággal készítem el a hölgyek megújult, ragyogó külsejét nap mint nap.

Maximális biztonságban, prémium minőséggel, pontossággal és precizitással dolgozom. Nagyon fontos számomra és küldetésemnek érzem, hogy a munkám által minden nőnek magabiztosságot és szépséget adhatok. 

Célom, hogy munkáimmal bebizonyítsam, egy tökéletesen elkészített sminktetoválással önmagad legjobb verziója tudsz lenni bármilyen helyzetben.

A sminktetoválás alapjait a Kalcsu Cosmetics sminktetováló akadémián tanultam meg, ahol rengeteg tapasztalatot és mély tudást szereztem.

Több továbbképzésen vettem részt ezután, többek között Gárdai Évánál, Papp Máriánál és Siska Edinánál is. Egy évvel később elvégeztem Méhn Tünde sminktetováló mesterképzését, mellyel magasabb szintre emeltem sminktetováló tudásom. Hat nap alatt 12 egyedi technikát tanultam meg ezen a képzésen.

Csodálom az orosz és ukrán mesterek munkáit a közösségi oldalakon, számomra ők a világon a legjobbak a sminktetoválásban…

Muszáj volt tanulnom tőlük, így részt vettem Timeya Komyatiy 2 napos szemöldök és száj masterclass képzésen.

Majd egyik példaképem, Kateryna Gordiienko 3 napos masterclass képzésén is részt vettem, ahol elsajátíthattam azt az igazi profizmust, amire mindig is vágytam. Ezen a képzésen értem be igazán és szerettem bele még jobban ebbe a csodálatos szakmába.

A jövőben is tervezem képezni magam, mert munkám során muszáj naprakésznek lennem a folyamatosan fejlődő technikákban és bizony, mindig van mit tanulni!

Kinek való a sminktetoválás?

Szolgáltatásaim

Szemöldöktetoválás

Kijavítható az aszimmetrikus, hiányos szemöldök. Igazítható a forma, az ív, és dúsabb hatás érhető el. Az archoz igazodó formával, a hajszínhez és a bőr tónusához passzoló színnel természetes végeredmény érhető el.

Szemhéjtetoválás

Kiemeli a szemet és a tekintetet jóval tisztább és aprólékosabb, mint a sima tus vagy ceruza. Nem folyik meg és nem maszatolódik.

Szájtetoválás

Aquarelle lips: Lágy ajaksatír a természetesség kedvelőinek. Teljes ajaksatír technika: a száj egyenetlenségi hibáinak lefedésére használt technika, amivel sminkelt és természetes hatás is elérhető egyaránt 3D ajaksatír: a száj dúsítására használható optikai “csalás”, amely az ajkak növelésére szolgál.

Vélemények

Facebook összesített értékelés 5 az 5-ből, 51 értékelés alapján.

Tetoválás menete

Gyakori kérdések

Főleg zsibbadást fogsz érezni, az érzéstelenítő miatt. Hallani fogod a tetováló gépet is, ami nagyon halk, mivel sminktetováló gép. Tetoválás közben könnyezhet a szemed és tüsszentésre ingerlő érzést érezhetsz, ami teljesen normális, reflexszerű reakció.

A sminktetoválásod kb. 1 hétig intenzív színű lesz, aztán a pigmentálódási folyamattal szépen elkezd halványulni, természetesebbnek hatni. Mire teljesen meggyógyul kb. 30-40%-kal lesz világosabb a friss tetoválásnál. Ennek a folyamatnak 4-6 hét kell, hogy végbemenjen.

A szemöldöktetoválás után teljesen szalonképes vagy, folytathatod a megszokott mindennapjaid. Pici pirosság és duzzanat jelentkezhet, de ez pár órán belül el fog múlni. Szemhéjtetoválásnál van akinek kicsit és van akinek jobban bedagad a szemhéja, ez mindenkinél más és más. Szájtetoválás során az ajkak megduzzadnak, vastagabb ajkú hölgyeknél jobban, vékony ajkú hölgyeknél kevésbé. A duzzanatot hűtőhideg jégzselé párnával tudod enyhíteni, de nagyon fontos, hogy steril textíliába csomagold előtte, megelőzve ezzel a felázást, a fagyást és a fertőzés lehetőségét.

Igen szabad, de figyelned kell, hogy direkt UV sugárzásnak, napozásnak ne tedd ki a sminktetoválásod, illetve használj fényvédő krémet.

Igen, mivel a bőrünk egy élő szövet, ami folyamatosan változik, élettani hatások befolyásolják, külső és belső tényezőknek van kitéve. Ez főleg szemöldöktetoválásnál lényeges téma, hiszen ha egy szálas szemöldöktetoválást szeretnél, figyelembe kell vennem, hogy ha zsíros, tág pórusú a bőröd, esetleg szeborreás vagy rosaceás a bőröd akkor sajnos nem készíthető szálas szemöldöktetoválás, mivel a végeredmény nem lesz szép. Ha viszonylag normál a bőröd és nem is olyan száraz, nem is túl zsíros akkor bármilyen technikát tudunk alkalmazni. Ajaktetoválás és szemhéjtetoválás esetében ez nem jelent problémát a munkánk során.

Ez egyénenként változó, több dologtól is függ. A bőrünk állapotától, zsírtartalmától, hidratáltságától, az életkorunktól, étkezésünktől, mennyit és milyen rendszerességgel járunk szoláriumba és, hogy milyen az immunrendszerünk. Függ attól is, milyen technikával és milyen színárnyalattal készült a szemöldöktetoválás. Pl. egy világosabb bőrű, világosabb hajú vendégnek világos színt választunk szemöldöktetoválás során. Viszont neki hamarabb fog kikopni egy világosabb szín, így valószínűleg hamarabb is kell jönnie frissítésre, mint egy olyan vendégnek, akinek kreolosabb a bőre, sötétebb a haja és a szemöldöktetoválását is egy sötétebb színnel készítettük. A sötétebb színek tovább maradnak meg a bőrben. Ez nem azt jelenti, hogy a világos hajadhoz, ha kérsz egy sötét szemöldököt, az milyen tartós és szuper lesz. Nem, ilyet nem csinálunk. A hajadhoz, bőrödhöz megfelelően választjuk ki a színt számodra, mert így lesz harmonikus és esztétikus. Minél fiatalabb egy bőr, annál sűrűbben kell frissíteni a tetoválást, hiszen az anyagcsere folyamatok és a sejtosztódás sokkal gyorsabb, mint egy idősebb vendég esetében. Szemhéjtetoválásnál általában fekete pigmenttel készítem a tetoválást, ez hosszú ideig szép és élénk marad, de van olyan bőr, amiben halványabbra tud gyógyulni még a fekete is. Viszont mindegyik sminktetoválásról elmondható, hogy szépen, egyenletesen kopik a bőröd természetes szarusodási folyamatának következtében, tehát nem egyik napról a másikra fog eltűnni. Mikor eléri azt az állapotot, hogy halványnak találod, és már azon kapod magad, hogy reggelente újra átrajzolgatod a szemöldököd, akkor kell felkeresned engem, hogy frissítsem a sminktetoválásod. Minden vendégemnek biztosítom a hűségkedvezményt, aki továbbra is engem választ. Átlagosan a szemöldöktetoválások 1-3 évig, a szemhéjtetoválások, 3-4 évig, a szájtetoválások pedig szintén 3-4 évig maradnak szépek.

Nem zárják ki egymást. Ajaktetoválás esetén azt javaslom, előbb a feltöltés valósuljon meg és miután elmúlt a véraláfutás, 1-2 hét elteltével elkészíthetjük a szájtetoválást. Botox esetében, teljesen mindegy, hogy a szemöldöktetoválás vagy a botox valósul meg hamarabb. Ha előbb a botox készül el, a sminktetováló igazítja a szemöldököt szimmetrikusra, ha pedig előbb a tetoválás, akkor az orvos fogja igazítani a botox-szal a szemöldököt.

Sokan érkeznek úgy hozzám, hogy már van egy meglévő sminktetoválásuk. Abban az esetben van szerencsénk, ha sminktetováló pigmenttel készült a régebbi tetoválás is, mert ez valószínűleg már elhalványodott, és ha még a forma is rendben van a színen könnyen tudunk változtatni. Ezek a tetoválások biztos, hogy az évek során elmozdultak valamilyen más árnyalatba, akár vöröses, lilás, de szürkés színűre is kikophattak. Ilyen esetben egy úgynevezett camouflage technikát alkalmazok, hogy semlegesítsem a színváltozás okozta problémát és el tudjam készíteni az új tetoválást. Ha formailag is problémás a régi tetoválás, akkor is ezt a technikát alkalmazom, de ebben az esetben szinte biztos, hogy egy picikét vastagítani kell a meglévő formán. Ha ez nem megfelelő a vendég számára, akkor valamilyen eltávolítást szoktam javasolni, ami lehet lézeres vagy biokémiai eltávolítás is. Biokémiai eltávolítást én is csinálok a szalonomban, de ez több szempontból is vizsgálatot igényel. Ha tényleg nagyon halvány már a régi tetoválás, csak abban az esetben végzem el. Sajnos sok esetben elkerülhetetlen a lézeres eltávolítás, mert egy rossz formától vagy a testtetováló pigmentektől csak ily módon tudunk megszabadulni. Az eltávolítás egy hosszabb folyamat, mely sok időt, akár egy évet is igénybe vehet, ha olyan rossz a helyzet. Türelmesnek kell lenned, hogy végre olyan legyen a szemöldököd, amelyről mindig is álmodtál.

Időpontfoglalás

Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Telefon:

E-mail:

Messenger:

Kérj visszahívást

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot, megválaszolom a felmerülő kérdésedet és egyeztetjük a pontos időpontot.

A szalon címe:

4220 Hajdúböszörmény, Alföld utca 17.