Árlista

Ha már van egy régi sminktetoválásod, kérlek küldj róla képet privát üzenetben vagy emailben. gretaklemovics97@gmail.com

Van amikor elegendő a fotó is, de személyesen is eljöhetsz, megmutathatod. Ilyenkor egyeztetünk egy ún. konzultációs időpontot, ahol megbeszéljük mik a lehetőségek tetoválásod megújítására.

FONTOS!!!!

1.Nem minden esetben tudom korrigálni a tetoválást! Ha ilyen van, előtte lézeres eltávolítást fogok neked javasolni.

2. Meglévő, más által készített tetoválást az én áraimnak megfelelően, teljes áron korrigálok és frissítek.

3. Ha nem javítható max. 2 ülésben a tetoválásod (tetoválás+1 korrekció 8 héten belül), akkor a további alkalmakkor, ha szükséges(!) 13.000 ft/korrekció áron tudom vállalni tetoválásod javítását.

Minden sminktetováláshoz tartozik egy ingyenes korrekció 8 héten belül! Ha kicsúszol ebből az időből, nem tudom ingyen vállalni a korrekciódat! Ha kicsúsztál vagy ezen felül további korrekcióra van szükség annak az ára 13.000 ft/alkalom.

Szájtetoválások esetében, akkor tudom biztosítani az ingyenes korrekciót ha nem kell újra átmennem az egészen. Ha mégis át kell mennem, mert intenzívebb vagy egy másik színt szeretnél, akkor 13.000 ft a korrekció ára!

A sminktetoválások nem örökre szóló tetoválások! Kb. 1,5 évente érdemes őket frissíteni. Ezt az 1-másfél évet mindenképp várd meg mielőtt frissítetnéd a tetoválást. Általánosan 1-3 évig tartósak a sminktetoválások. Ez függhet a:

-bőröd típusától

-környezeti tényezőktől(pl: szoli, napsugarak stb.)

-hogy mennyire vigyázol rá és teszel azért, hogy hosszútávú legyen a szépsége (pl használsz e fényvédő krémet)

A általam készített tetoválások frissítésére a következő kedvezményeket tudod igénybe venni:

1 éven belül: 35% kedvezmény

2 éven belül: 20% kedvezmény

2 év után a teljes ár fizetendő!

A kedvezmények az aktuális árakból kerülnek levonásra és más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatóak össze!